Våra Bolag

Stretch Procurement

För att inköp gör skillnad för dina kunder och världen

På de flesta bolag är inköp idag en transaktionstung process med mycket handpåläggning. Fokus ligger på intern effektivisering och det övergripande målet är att spara pengar. Digitalisering och automatisering står högt på inköpschefers agendor just nu.

Vi på Stretch tror att digitaliseringen av inköp har potential att lyfta en organisation högre än så. Det börjar med att fråga sig inköp kan göra för affären mer än att spara pengar.

Hur mycket använder ni leverantörer när det kommer till innovation? Om ni gjorde det, skulle det kunna skapa en bättre kundupplevelse?

Hur bra koll har ni på risker i er värdekedja? Vad gör ni i olika scenarios som påverkar leverantörernas förmåga att leverera, såsom jordbävningar eller pandemier?

En lyckad digitalisering tar er till denna nivå. Den får er att kunna göra saker ni inte kunde igår.

Är du nyfiken på din potential? Vi har jobbat med globala inköpsorganisationer i över 15 år och är så otroligt tacksamma över allt vi har lärt oss. Utöver det kan vi marknaden för system på våra fem fingrar. Det är denna kombination som är basen i vårt erbjudande. Det som skiljer oss är att vi inte bara vet hur man väljer och implementerar rätt verktyg. Vi vet även hur man samtidigt utvecklar inköpsfunktionen. Vi får dig att lyckas med din digitaliseringsresa.