Våra Bolag

Stretch Öresund

Bolaget som står för engagemang och nytänkande

Teknik, metod och gemenskap – i härlig kombination!

Vi är seniora och juniora konsulter som sitter i hjärtat av Malmö. Vi värnar om varandra, våra kunder och våra processer, metodik och teknik i alla dess former.

Vi strävar alltid efter att ta nästa steg och är inte rädda för att prova något nytt. Vi utgår från kundens behov och anpassar tekniken, inte tvärt om. Värdet kommer ifrån användningen – det vet vi av erfarenhet.

Vi är riktigt starka på affärsanalys och projektledning där vi bryggar agilt och traditionellt. Vi har fantastiska utvecklare och arkitekter på Microsoft-plattformen med .Net, webb och SharePoint. Vi arbetar mycket med beslutsstöd (business intelligence), framför allt inom Microsoft. Med Office 365 som tjänst, levererar vi en fantastisk arbetsplats. Men det är inte tekniken och metoderna som står i fokus hos oss – utan det är affärsvärdet som vi skapar för våra kunder. Våra områden är:

Collaboration

Vi hjälper våra kunder att öka affärsvärdet i SharePoint och Office 365. Det gör vi genom utbildningar, ökad användbarhet, proaktivitet samt visualisering av krav och processer.

Software Solutions

Vi älskar teknik! Men framförallt älskar vi att lösa riktiga utmaningar och skapa affärsvärde för våra kunder. Vi har en bas hos Microsoft och .NET, men har ingen prestige utan väljer det bästa för situationen. Våra lösningar är nästan alltid webbaserade – och det är något vi brinner för.

Project Management & Business Analysis

Vi är nyfikna och drivna förändringsledare. Vi är grymma på affärsutveckling, verksamhetsanalyser och agilt arbetssätt. Vi arbetar nära våra kunder för att ta bort fördröjningar och skapa värde snabbare. Vi är många som har bakgrund som projektledare, även om vi idag oftast leder våra kunder framåt i roller som Agile Coach, Change Manager, Scrum Master och Business Analyst.

Business Intelligence

Vi som jobbar med Business Intelligence hjälper våra kunder att se och realisera värdet av data i alla former. Vi omvandlar information till skarpa beslutsunderlag, som leder våra kunder till nya och bättre insikter om den egna verksamheten och omvärlden. Vi gör det med hjälp av teknik i framkant och guidar våra kunder i den spännande utvecklingen inom analytics.