Våra Bolag

Stretch Evolve

Affärsutveckling som gör skillnad på riktigt

Vi förenklar våra kunders vardag främst inom logistik- och ekonomiprocesserna med SAPs teknik som möjliggörare genom att alltid utgå från användarens perspektiv. Det sparar tid och ökar tillgängligheten. På så vis skapar vi utrymme för er riktiga affär och för möjligheten till reflektion – två nödvändiga steg för att ligga i framkant och för att kunna fatta bra beslut för framtiden.

Alla företag med äldre affärsystemsinvesteringar behöver uppdatera dessa för att kunna följa dagens krav på snabb responstid, korta ledtider och rätt rapportering för beslut här och nu.

Det är här Stretch Evolve gör skillnad på riktigt! Vi skapar stor effekt med små medel och tänker alltid ett steg längre i all vår SAP-utveckling. Lösningarna ska fungera långsiktigt och i praktiken.

Vi har teknisk spetskompetens kring det senaste inom SAP, såsom S/4 HANA, UX, Analytics och SAP Intelligent Enterprise. Dessutom har alla våra verksamhetsnära konsulter certifiering inom Change Management – vilket gör att vi kan få användarna med på den digitala resan.