Våra Bolag

Stretch Customer

En kvalitetssäker Salesforce Silver Partner

Stretch Customer levererar Salesforce-lösningar till både små och stora företag i hela Sverige. Vi älskar Salesforce och tack vare våra kunder har vi utnämnts till Salesforce Silver Partner.

Salesforce erbjuder en oerhört kraftfull och användarvänlig multi cloud-plattform, som är enkel att anpassa efter företags unika behov och processer. En Salesforce-lösning skapar de bästa förutsättningarna för företag att effektivisera sina arbetsprocesser och lyckas med CRM. På så vis kan medarbetarna lägga sin tid på det de är allra bäst på, och minimera tid som läggs på onödig administration.

Vi hjälper er genom hela CRM-resan, från förstudie till implementation och support. Våra projekt bemannas alltid med ett team av certifierade, erfarna och processorienterade konsulter. Vi förespråkar ett agilt arbetssätt, där vi har ett nära samarbete med er som kund.

Då alla våra konsulter är Salesforce-certifierade, har vi en kvalitetsstämpel som vi är oerhört stolta över. Vi behärskar Sales Cloud, Service Cloud, CPQ, Community Cloud, Pardot och mycket mer.