Våra Bolag

Upptäck våra bolag

Stretch AB

Hållbara och långsiktigt lönsamma bolag som bidrar till att utveckla våra kunder. Stretch AB är ägarbolaget i gruppen som säkrar effekten av alla människors förmåga till att skapa en bättre värd.

Stretch Care

Utvecklar användarvänliga, patientsäkra och kostnadseffektiva digitala produkter för verksamheter inom vård och omsorg.

Stretch Evolve

Hjälper företag att utveckla sina affärsmodeller genom effektivisering av stora dataflöden. Spetskompetens inom SAP och change management.

Stretch Procurement

Hjälper transaktionsintensiva företag att frigöra värde och innovationskraft i den egna leverantörskedjan genom att säkra verksamhetskritiska flöden.

Stretch Public

Utvecklar förutsättningar för ekonomistyrning hos myndigheter med målet att få effektivt stöd i uppföljning, planering och styrning av myndigheternas verksamhet.

Stretch Addera

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner med lösningar till hela den Skandinaviska marknaden!

Stretch Customer

Salesforce Silver Partner som levererar skräddarsydda CRM-lösningar till stora och små företag inom de flesta branscher i Sverige.

Stretch Göteborg

Stretch Göteborg är en ledande nischleverantör av SAP-relaterade tjänster med fokus på SAPs transformation mot moln- och användarcentrerade lösningar och den förändringsresa detta innebär.

Stretch Norge

Prosci Change Mangement partner som tilbyr Prosci kurs og spesialistkompetanse innen endringsledelse, Salesforce Gold Partner som tilbyr skreddersydde løsninger innen CRM og Spendverktøy, digitaliserings og rådgivning innen Procurement Transformation.

Stretch Danmark

Skapar lösningar för effektivare datalänkning och analys åt stora och små företag på den danska marknaden.

Stretch Öresund

Fokus på beslutsstöd, agil förändringsledning, systemutveckling och samarbetslösningar med utgångspunkt i Microsoft-molnplattformar.