Blogg

Morgondagen är en dag man inte har en susning om…

Kontakta oss

Under alla mina år i näringslivet har jag aldrig tidigare upplevt orden mer relevanta än nu. Jag söker positiva tankar och stabilitet i all den kunskap och engagemang som finns runt omkring mig – hos våra kunder, konkurrenter och givetvis i våra egna företag inom Stretch.

Samtidigt går det inte att förhålla sig till näringslivet utan att först reflektera över de mänskliga tragedier som händer runt omkring oss. I näringslivet finns det mängder av hjältarna som tar oss igenom pandemin, genom att hitta nya kreativa lösningar för att hjulen ska kunna rulla vidare. Jag vill tacka alla hjältar på Stretch som varje dag finner vägar för att hjälpa våra kunder.

När vi startade Stretch för snart 20 år sedan, bestämde vi att nyfikenhet, resultat och omtanke skulle vara ryggraden i vår kultur. Vi ville skapa ett bolag där alla är med och delar både utveckling och ansvar. Även bygga en inkluderande känsla med våra kunderna.

Under dessa 20 år vi tillsammans på Stretch byggt kulturen och mängder av kundrelationer. Samtidigt har vi nog inte riktigt förstått den innersta betydelsen av vår ryggrad. Det är nu när samhället och näringslivet har satts på rejält prov som vi kommer till insikt vad som är viktigt. Jag är så stolt över vad vi på Stretch tillsammans har skapat.

Under de senaste veckorna har alla våra bolag inom Stretch haft någon form av sommarfest, vilket känns underbart. Vi har ännu inte återgått till det normala, men vi har normaliserat våra sociala kontakter i denna hemska pandemi.

Nu är det sommar och semester för de flesta. Jag hoppas att vi alla kan få ansvarsfullt och socialt umgänge med våra nära och kära. En tacksamhetens tanke går givetvis till sjukvården, där alla kanske inte får den semester som de behöver. Där vardagen istället handlar om att vårda alla som tragiskt nog är sjuka.

Hoppas att ni alla nu får en fin sommar,
Janne